Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

High Tea

facebook1553679014295jpg

Gezellige High Tea

Vrijdag hebben we genoten van een gezellige High Tea! 

De vrijwilligers hadden een overvloed van hartig en zoet gebakken en de gasten lieten het zich lekker smaken. Onderwijl werd er heel gezellig gepraat met elkaar en zo werd het een hele fijne middag van elkaar ontmoeten en samen genieten van al het lekkers. 

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk