Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Picknick

20190517113633jpg

Gezellige picknick

Vandaag hadden we een hele gezellige bijeenkomst in de kersenpit. 30 gasten werden hartelijk ontvangen door ong.10 vrijwilligers. Er werd onder de koffie al heel snel druk gepraat met elkaar. Na de koffie kwam Wim Oskam ons wat over zijn bedrijf vertellen. Ook konden we gaan kijken bij de asperge sorteermachine. 

2 vrijwilligers hadden overheerlijke aspergesoep gemaakt en samen met de broodjes was dat een traktatie! 

Al met al hadden we weer een super fijne ochtend met de zonnebloemgasten. Onze dank gaat uit naar Wim en Marjolein Oskam voor het beschikbaar stellen van de ruimte en voor de asperges die voor voor de zonnebloemgasten voor een "zonnige" prijs kregen. 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk