Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Koffieochtend

20190814112257jpg

Gezellige koffieochtend bij de Lindeboom.

Deze ochtend waren we te gast bij de Lindeboom in 'Goy. Onder het genot van koffie met gebak werd er gezellig gepraat met elkaar. Het was erg leuk voor de gasten dat ze na de koffie konden rondkijken in de Landwinkel en inkopen konden doen.

Dank aan de vrijwilligers die deze ochtend mogelijk maakte voor de gasten van de Zonnebloem Werkhoven!

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk