Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellig samenzijn in het Wapen van Werkhoven.

4a9bd60e-15ce-409b-be38-49b5f788674cjpeg

Een samen zijn met afscheid, kennismaken en gezelligheid.

Tijdens een gezellig samenzijn met de gasten van de Zonnebloem in het Wapen van Werkhoven, namen we afscheid van Sjaan. Zij is al meer dan 40 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem. Een groot applaus en dank voor Sjaan. Vervolgens  gaf Willie van der Meer het voorzitterschap over aan Karin Schoonheim. Ook dank aan Willie en we wensen Karin succes in de toekomst. Er werd genoten van koffie en een drankje en er waren leuke gesprekken. Aansluitend een pannenkoek met een heerlijk nagerecht. Ook werden de foto’s getoond van de zonnebloemen die vrijwilligers hebben gezaaid. Voor wie de grootste had, is er een klein prijsje. Dit is Dora met een bloem van 3.75 meter. Blij en tevree ging iedereen naar huis met een prachtig boeket zonnebloemen. Bedankt Jos! Daar we niet met grote aantallen samen kunnen komen, ontvangen we volgende week een 2e groep.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk