Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zomer 3-daagse 2021

20210812104102jpg

Een korte vakantie dichtbij huis.

20 Gasten van de Zonnebloem Werkhoven, Odijk, Bunnik en Cothen-Langbroek verbleven van 10 t/m 12 augustus in conferentiehotel Samaya te Werkhoven. Er werd een mooi en gevarieerd programma aangeboden en uiteraard was er tijd om te genieten op het terras met het uitzicht op de mooie landschapstuin.

Voormalig zuster Wilma vertelde over het kloosterleven vanaf 1960. Er was een gezellige spelletjes middag, een bingo met leuke prijsjes, bewegen o.l.v. beweegcoach Mieke Hilhorst, een boekpresentatie over het boek Prinsenvlag van Jeanette van de Ingh en een workshop schilderen en bloemschikken. In de avonden kon men genieten van een optreden van de Picaloco's en een presentatie over het krekelbedrijf Albinsecta aan de Hollendewagenweg te Werkhoven. 

De weergoden waren gunstig gestemd, dus tussen alle leuke activiteiten door zaten de gasten heerlijk in het zonnetje en genoten zij van met een advocaatje met slagroom, wijntje of sapje.

Mede dankzij de hulp van de vrijwilligers, werd het een geslaagde korte vakantie, waar gasten nog lang over na kunnen praten. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk