Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wafels eten en gouwe ouwe zingen.

20220318125408-kopiejpg

De deelnemers van onze Zonnebloem kwamen tegen elven af op de heerlijke geuren van de eerste wafels.

Een aantal werden al geserveerd bij de koffie.

Na wat gezellg bij praten, werden de papieren uitgedeeld met een enorme keuze uit gouwe ouwe liedjes. De deelnemers mochten zelf kiezen als ze een bepaald liedje wilde horen. Zo luisterden we naar `una paloma blanca´van George Baker. Er kwamen gelijk herinneringen naar boven dat George Baker vroeger in een luchtballon is geland op de Weerdenburgselaan in Werkhoven. En de gelukkigen kregen van hem een singel.

En dan het liedje `daar bij die molen´, daar woon het meisje waar ik zoveel van hou. Tja, dat leverde nog wat blozende heren op. En dan nog het liedje ´M´m wiegje was een stijfselkissie van Zwarte Riek. Voor mij totaal onbekend, maar de deelnemers kende de tekst uit het hoofd. 

Onder het genot van een sapje, genoten we ook nog volop van de wafels.

Ook namen we afscheid van Ria van Roshum. Zeker 13 jaar was zij vrijwilligster bij de Zonnebloem en heeft daar veel herinneringen opgebouwd. Wij wensen haar alle goeds.

Omdat we nog veel beslag over hadden, konden we ook nog de kinderen van de basis school blij maken.

Enfin, het was een geslaagde dag.

 

 

 

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk