Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje uit met touringcar.

20220420123318jpg

Uitstapje naar bollenvelden en kust.

We vertrokken om 09.15 uur richting Voorhout. Daar bezochten we 'de Tulperij'. In de kas waren vele gezellige zitjes, waar we met z'n allen genoten van koffie en taart. De kas was gezellig ingericht met vele bloemen en leuke spullen van vroeger.

Na de koffie kon iedereen een wandelingetje maken tussen de bollenveldjes of nog lekker genieten van een heerlijk plekje in de zon met het uitzicht op de mooie tulpen.

Rond 12.15 uur vertrokken we met de bus en reden we een mooie route langs de mooie kleurrijke bollenvelden van Lisse en Hillegom.

We reden door naar de kust en bij strandpaviljoen Renato's genoten we van een heerlijk drankje en lunch. 

De zon scheen, dus een wandelingetje over terras en zelfs naar de zee was genieten.

Rond 15.30 uur stapten we weer in de bus op weg naar Werkhoven. Bij thuiskomst kreeg iedereen een prachtig bosje tulpen mee naar huis om heerlijk na te genieten van deze fantastische dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk