Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

45 Jarig jubileum

20230325150803jpg

Feest in het Wapen van Werkhoven.

Zonnebloem Werkhoven bestaat 45 jaar en dat vierden we op zaterdag 25 maart in het Wapen van Werkhoven. Na een lekker kopje koffie of thee genoten we van de theater voorstelling “die goeie ouwe tijd” van theatergroep ‘MooiWeer’. Het waren geweldige bekende beelden van de jaren 50-60. Met de liedjes uit de oude doos werd er heerlijk meegezongen. Tussendoor was er een quiz en diegene die gescoord hadden kregen een punt. Dit werd genoteerd met namen als ‘ mevr. Vierkante ketting, mevr. Modern, meneer rose blouse ect. De winnares, mevr. Lente, oftewel van Doorn, werd toegezongen door de zangeres.  Na een pauze met drankje, hield Johan van Impelen een leuke presentatie met vele foto’s over de Zonnebloem vroeger en nu. En we sloten af met een receptie met borrel en bitterballen. Al met al kijken we terug op een mooie middag.25/3

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

06-15526928
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk