45 Jarig jubileum

20230325150803jpg

Feest in het Wapen van Werkhoven.

Zonnebloem Werkhoven bestaat 45 jaar en dat vierden we op zaterdag 25 maart in het Wapen van Werkhoven. Na een lekker kopje koffie of thee genoten we van de theater voorstelling “die goeie ouwe tijd” van theatergroep ‘MooiWeer’. Het waren geweldige bekende beelden van de jaren 50-60. Met de liedjes uit de oude doos werd er heerlijk meegezongen. Tussendoor was er een quiz en diegene die gescoord hadden kregen een punt. Dit werd genoteerd met namen als ‘ mevr. Vierkante ketting, mevr. Modern, meneer rose blouse ect. De winnares, mevr. Lente, oftewel van Doorn, werd toegezongen door de zangeres.  Na een pauze met drankje, hield Johan van Impelen een leuke presentatie met vele foto’s over de Zonnebloem vroeger en nu. En we sloten af met een receptie met borrel en bitterballen. Al met al kijken we terug op een mooie middag.25/3

Mariëtte Huisman

06-15526928
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk