Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Jolanda 10 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem

Tijdens de jaarvergadering in januari jl. is ons hoofd bezoekwerk Jolanda in het zonnetje gezet vanwege 10 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem Werkhoven. Zij is de verbindende factor tussen de gasten en vrijwilligers. Met groot enthousiasme en betrokkenheid staat zij zowel voor de gasten als de vrijiwlligers altijd paraat. Met oorkonde, speld en bloemen werd dit gevierd.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk