Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Loterij 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

 

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al ruim 65 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten en zonder extra zorgen kunnen deelnemen aan de maatschappij. Ook kent de vereniging een uitgebreid aanbod aan aangepaste vakanties.

Onze afdeling Werkhoven bestaat uit een groep van 22 vrijwilligers die met regelmaat bij deelnemers thuis komen en er zijn jaarlijks meerdere bijeenkomsten. Als u meer wilt weten over het Zonnebloem werk dan kunt u bellen met onze contactpersoon van de afdeling Werkhoven: Vera van Elst via telefoonnummer 0343-551892 liefst tussen 18.30 en 20.30 uur.

Of neem een kijkje op www.facebook.com/Zonnebloem-Werkhoven en onze website www.zonnebloemwerkhoven.nl.

De afdeling Werkhoven organiseert kleinschalige en grote activiteiten zoals een geslaagd bezoek aan het spoorwegmuseum. Maar ook een gezellige foto-middag met verhalen uit de oude doos, de picknick afgelopen jaar bij de Werkhovense Korenmolen Rijn & Weert en Eropuit-activiteiten, waarbij we gebruik kunnen maken van een uitgebreid arrangementenaanbod dat al mogelijk is vanaf 2 personen.

Loterij 2016 in de maand Mei

Helpt u mee? Koop dan loten en steun het werk van de Zonnebloem in Werkhoven. Onze Werkhovense vrijwilligers komen binnenkort bij u aan de deur of u koopt ze via www.zonnebloem.nl/loterij. Een lot kost € 2,- per stuk. Hiervan ontvangt de afdeling Werkhoven € 0,80 per lot. De overige opbrengsten worden verdeeld over de regionale en nationale vereniging. De opbrengst van de loterij komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem. Bijvoorbeeld voor de talloze uitstapjes, vakanties in binnen- en buitenland en de Zonnebloemauto.

Trekking en uitslag

De trekking van de loterij vindt plaats op 24 oktober 2016.

Iedere lotenkoper kan via www.zonnebloem.nl/loterij

zijn lotnummer registreren. Hij of zij krijgt dan automatisch per e-mail bericht of er een prijs op is gevallen.

De uitslag wordt op de volgende manieren bekend gemaakt: Teletekst / www.zonnebloem.nl / Via telefoonnummer 0900 0633 (€ 0,35 per gesprek, naast de gebruikelijke gesprekskosten)

Loterijvergunning verleend door de Raad van Bestuur van de Kansspelautoriteit aan Stichting SNL/Zonnebloem 8727 d.d. 25 november 2014.

Er kan zoveel meer dan je denkt

Onze deelnemers mooie momenten kunnen blijven bieden via een bezoekje, een dagje uit of een vakantie.

Daar doen we het allemaal voor.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk