Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nieuwe voorzitter Zonnebloem Werkhoven

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de vergadering van 20 april heeft Vera afscheid genomen als voorzitter na bijna 10 jaar deze taak vervuld te hebben.

Vera heeft dit altijd met volledige inzet gedaan. Onder haar leiding is de Zonnebloem weer een levendige afdeling geworden, waar zowel de gasten als de vrijwilligers plezier beleven. 

Eigenlijk zou Vera vorig jaar al gestopt zijn, maar helaas kon dit niet doorgaan door ziekte van de beoogde kandidaat.

Wij zijn blij dat Vera nog een jaartje extra voorzitter heeft willen zijn.

Vanaf hier ook dank voor al jouw inzet de afgelopen jaren.

Op de avond zelf is op gepaste wijze, in de vorm van een gedicht, al haar jaren als voorzitter nog eens belicht. Zij werd in de bloemetjes gezet en was erg blij met het beeldje waardering van de Zonnebloem.  

Wij zijn erg blij dat Vera nog als vrijwilliger actief blijft binnen onze afdeling.

Willie heeft een half jaartje meegedraaid in het bestuur, zodat zij weet wat het gaat inhouden en neemt nu de hamer over,

Wij hebben er alle vertrouwen in. Heel veel succes! Hier een foto van de nieuwe  en de vertekkende voorzitter.

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk