Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Schenking Carnavals vereniging de Vergeten Hoek

Zonnebloem afdelingsnieuws

Tijdens de ziekendag 16 september 2016 heeft de carnavals vereniging De Vergeten Hoek een cheque overhandigd bestemd voor onze afdeling.

Afgelopen vrijdag 16 september jl, tijdens de bijeenkomst van Ziekendag, werden wij verrast door de Carnavals vereniging. Twee leden van deze vereniging hebben een cheque aan onze voorzitter overhandigd met het prachtige bedrag van € 333,33.  Dit geld is vrijgekomen na opheffing van de federatie. Dit is een landelijke gebeuren waar o.a de Vergeten Hoek contributie voor betaalde. Na opheffing kreeg iedere vereniging zijn deel hiervan en onze Carnavals vereniging heeft ervoor gekozen om dit geld te schenken aan een goed doel in ons eigen dorp en wel de Zonnebloem. Dit geld gaan wij besteden aan ons 40 jarig jubileum in maart 2018. Hartelijk voor deze gulle gift.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk