Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Start loterij 2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

Maandag 24 april is het 1e Zonnebloem lot verkocht aan Burgemeester Hans Martijn Ostendorp.

Maandag 24 april is in de gemeente Bunnik het startschot gegeven voor de Zonnebloemloterij 2017

Burgemeester Hans Martijn Ostendorp heeft de eerste Zonnebloemloten van 2017 gekocht. Jolanda den Hartog, bestuurslid Bezoekwerk van de afdeling Werkhoven en Bert Staal, voorzitter van de afdeling Odijk verkochten als startschot de eerste loten aan de burgemeester van de Gemeente Bunnik.

Al jaren is De Zonnebloemloterij een begrip in het land. Ieder jaar gaan tienduizenden vrijwilligers in Nederland de straat op om loten te verkopen. Mooi om de plaatselijk kas te spekken en tegelijkertijd de zichtbaarheid te vergroten.

De Zonnebloem heeft als doel door de inzet van vrijwilligers, het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan langdurig lichamelijke zieken, personen met een lichamelijke beperking en lichamelijk hulpbehoevende ouderen - vooral diegenen onder hen die dreigen te vereenzamen.

Lotenverkoop in gemeente Bunnik

In Werkhoven worden de loten huis-aan-huis verkocht in de periode tussen 15 mei en 11 juni. Een paar dagen vóór de verkoop ontvangen de inwoners van Werkhoven een flyer in de brievenbus als vooraankondiging van de lotenverkoop.

De lotenverkoop is voor menig vrijwilliger met gemengde gevoelens. De een vindt het leuk om loten te verkopen, de ander doet het met frisse tegenzin. Maar we doen het!, aldus Den Hartog en Staal om mensen met een lichamelijke beperking vooruit te helpen.

Verkoper gemist? U kunt ook loten kopen via www.zonnebloem.nl/loterij

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk