Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Start loterij 2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

Maandag 24 april is het 1e Zonnebloem lot verkocht aan Burgemeester Hans Martijn Ostendorp.

Maandag 24 april is in de gemeente Bunnik het startschot gegeven voor de Zonnebloemloterij 2017

Burgemeester Hans Martijn Ostendorp heeft de eerste Zonnebloemloten van 2017 gekocht. Jolanda den Hartog, bestuurslid Bezoekwerk van de afdeling Werkhoven en Bert Staal, voorzitter van de afdeling Odijk verkochten als startschot de eerste loten aan de burgemeester van de Gemeente Bunnik.

Al jaren is De Zonnebloemloterij een begrip in het land. Ieder jaar gaan tienduizenden vrijwilligers in Nederland de straat op om loten te verkopen. Mooi om de plaatselijk kas te spekken en tegelijkertijd de zichtbaarheid te vergroten.

De Zonnebloem heeft als doel door de inzet van vrijwilligers, het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan langdurig lichamelijke zieken, personen met een lichamelijke beperking en lichamelijk hulpbehoevende ouderen - vooral diegenen onder hen die dreigen te vereenzamen.

Lotenverkoop in gemeente Bunnik

In Werkhoven worden de loten huis-aan-huis verkocht in de periode tussen 15 mei en 11 juni. Een paar dagen vóór de verkoop ontvangen de inwoners van Werkhoven een flyer in de brievenbus als vooraankondiging van de lotenverkoop.

De lotenverkoop is voor menig vrijwilliger met gemengde gevoelens. De een vindt het leuk om loten te verkopen, de ander doet het met frisse tegenzin. Maar we doen het!, aldus Den Hartog en Staal om mensen met een lichamelijke beperking vooruit te helpen.

Verkoper gemist? U kunt ook loten kopen via www.zonnebloem.nl/loterij

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk