Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

10% opbrengst Rommelmarkt voor de Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdag 2 september was er Rommelmarkt, georganiseerd door Hervormd Werkhoven van de St. Stevens Kerk

Ieder jaar wordt er een rommelmarkt georganiseerd en wordt er een goed doel gevonden die meedeeld in de opbrengst. Wij zijn ontzettend blij dat onze aanvraag gehonoreerd werd en wij 10% van de opbrengst in ontvangst mogen nemen. Deze cheque ter waarde van zo € 800,- werd uitgereikt door Desiree Lekkerkerker en in ontvangst genomen door onze vrijwilliger Johan van Impelen. Volgend jaar maart 2018, bestaan wij 40 jaar en daar gaan wij dit geld aan besteden. Hartelijk dank aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. Wij zijn er ontzettend blij mee!

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk