Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Sjaan 25 jaar vrijwilligster

Sjaan gehuldigd voor 25 jaar vrijwilligster afdeling Werkhoven

Tijdens ons 40 jarig jubileum werd Sjaan van Impelen gehuldigd door loco Burgemeester de heer J.J.  Eijbersen voor 25 jaar trouwe inzet. Voor 1995 ging Sjaan al mee als begeleidster van haar moeder. Zij een graag gezien persoon voor de gasten. Zij zijn gek op haar. Sjaan is een stille kracht voor ons de Zonnebloem, maar komt soms onverwachts met een zeer gevatte opmerking uit de hoek. Met activiteiten staat zij altijd klaar om te helpen of om te rijden. Sjaan kan wel een boek vol herinneringen van de Zonnebloem Werkhoven schrijven, ze onthoudt héél veel! De Gouden speld werd opgespeld door de heer Eijbersen en kreeg bloemen van de gemeente. Natuurlijk bloemen van onze afdeling en mooi bronzen beeldje waardering werd overhandigd door onze voorzitter Willie.

Hartelijk dank voor jou jaren lange inzet en wij hopen dat je nog lang zo mag en wil doorgaan.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk