Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Sjaan 25 jaar vrijwilligster

Sjaan gehuldigd voor 25 jaar vrijwilligster afdeling Werkhoven

Tijdens ons 40 jarig jubileum werd Sjaan van Impelen gehuldigd door loco Burgemeester de heer J.J.  Eijbersen voor 25 jaar trouwe inzet. Voor 1995 ging Sjaan al mee als begeleidster van haar moeder. Zij een graag gezien persoon voor de gasten. Zij zijn gek op haar. Sjaan is een stille kracht voor ons de Zonnebloem, maar komt soms onverwachts met een zeer gevatte opmerking uit de hoek. Met activiteiten staat zij altijd klaar om te helpen of om te rijden. Sjaan kan wel een boek vol herinneringen van de Zonnebloem Werkhoven schrijven, ze onthoudt héél veel! De Gouden speld werd opgespeld door de heer Eijbersen en kreeg bloemen van de gemeente. Natuurlijk bloemen van onze afdeling en mooi bronzen beeldje waardering werd overhandigd door onze voorzitter Willie.

Hartelijk dank voor jou jaren lange inzet en wij hopen dat je nog lang zo mag en wil doorgaan.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk