Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Anja 10 jaar vrijwilligster

Wederom een jubilaris bij de Zonnebloem Werkhoven

Tijdens de vergadering van 10 april 2018 hebben we Anja van Impelen in de bloemmetjes gezet omdat zij al 10 jaar trouw vrijwilligster is bij de Zonnebloem in Werkhoven. Zij onving hiervoor de zilveren Zonnebloem speld. Anja is bestuurslid en regelt altijd de uitstapjes voor de gasten en zoekt de juiste vrijwilligers en chauffeurs hierbij, een pittige klus maar door jarenlange ervaring weet Anja dit altijd heel goed te regelen. 

Bedankt Anja voor al je inzet voor de Zonnebloem! 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk