Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bestuurswisseling

Afscheid Jolanda

Na vele jaren vrijwilligster bij de Zonnebloem, waarvan lange tijd bestuurslid, hebben we afscheid genomen van Jolanda. Bedankt Jolanda voor al het werk wat je voor de Zonnebloem Werkhoven hebt gedaan. 

Gelukkig hebben we in Mary de Bruin een fijne opvolgster gevonden. Succes Mary. 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk