Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Jubilaris

Thea van Dijk 10 jaar vrijwilligster.

Tijdens de koffieochtend op zaterdag 27 oktober mochten we weer een jubilaris in het zonnetje zetten. Nu was het Thea van Dijk die al ruim 10 jaar trouwe vrijwilligster is van de Zonnebloem afdeling Werkhoven. Thea ontving hiervoor een speldje en oorkonde en natuurlijk een prachtige bos bloemen. Gefeliciteerd Thea, we hopen dat je nog lang vrijwilligster mag zijn bij de Zonnebloem.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk