Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Afscheid

Vrijwilligster Karina v Eck overleden.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Karina v Eck. Jarenlang heeft Karina veel tijd en liefde aan de Zonnebloem Werkhoven gegeven. We zullen haar lach en opgewekte inzet enorm missen. We wensen allen die haar zo lief en dierbaar waren heel veel kracht en sterkte toe! 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk