Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Afscheid

Afscheid Johan van Impelen

Helaas gaat Johan ons verlaten na 13 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem Werkhoven.  Johan heeft een nieuwe taak bij de WOW op zich genomen en wij wensen hem daarin ook heel veel succes toe. Johan blijft zich zo inzetten voor de oudere inwoners van Werkhoven.

Bedankt Johan voor je trouwe en enthousiaste bijdrage aan de Zonnebloem de afgelopen jaren. 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk