Lotenverkoop Zonnebloem

De jaarlijkse loterij van De Zonnebloem is weer begonnen. Burgemeesters van Sittard-Geleen en Beek kochten afgelopen week symbolisch het eerste lot op het raadhuis.

Jubileumlot

De Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar. De vereniging organiseert uitjes naar het museum of bijvoorbeeld naar de dierentuin GaiaZoo of kasteelpark in Born. Maar ook kleine wekelijkse activiteiten zoals kienen, kaarten, dansen, etc..  Maar er zijn ook spelletjesmiddagen en 1-op-1-activiteiten voor inwoners die door een fysieke beperking in isolement dreigen te raken. Ook zijn er activiteiten voor Jongeren. Deze worden georganiseerd door de nieuwe afdeling Jong van de regio. Om dit mogelijk te maken is de jaarlijkse lotenverkoop weer begonnen. Burgemeesters van Sittard-Geleen en Beek kochten afgelopen week symbolisch het eerste lot op het raadhuis.

Loten kopen?

De loten kosten 3,- Euro per stuk en zijn te verkrijgen via de website van De Zonnebloem. Ook is het mogelijk dat de plaatselijke afdeling bij u aan de deur komt met een lot. De opbrengst komt direct ten goede aan een afdeling of de regio Westelijke Mijnstreek.

Speel mee en klik op de Link:

https://www.zonnebloem.nl/loten/p/r00197 

 

Door mee te spelen steunt u het werk van de Zonnebloem in uw regio: maar liefst 75% van de opbrengst van elk verkocht lot van 3 euro gaat rechtstreeks naar lokale Zonnebloeminitiatieven. De resterende opbrengst draagt bij aan de landelijke initiatieven van de Zonnebloem, zoals de Zonnebloemauto's en -fietsen en de organisatie van de loterij.

De trekking vindt plaats op 7 oktober a.s. Deelnemers die hun loten online registreren of kopen ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

 Namens onze deelnemers, DANKJEWEL!

Marcel Mastenbroek

06-38406132
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk