12 oktober'21

nirvanajpg

Varen met de Nirvana

Voor dinsdag 12 oktober'21 hebben we na 2,5 jaar de (normaal) jaarlijkse boottocht van de regio Zaanstreek-Waterland voor onze Zonnenbloem gasten weer kunnen organiseren.

Alle 97 gasten zijn, met QRcode of testbewijs,'s morgens vanaf 9.30 uur ingescheept in de regen en Westzaan was met 13 gasten ook van de partij. Vanaf de Prins Hendrikkade in Zaandam zijn we richting Amsterdam gevaren en hebben via de Kostverlorenkade een tocht door Amsterdam gemaakt. Onderweg werden de gasten voorzien van koffie/thee met koek, een  drankje (o.a. advokaatje met slagroom), warme maaltijd met soep en ijs, daarna weer kofie/thee. Ze kwamen niet tekort, mede door de inzet van de bemanning en de vrijwilligers van de Zonnebloem. 's Middags is er een loterij geweest met veel prijsjes en de loten werden ook goed verkocht. Gelukkig was het weer toen wat beter en het uitzicht gezelliger. 

Rond 16.30 heeft de kapitein de boot weer aangelegd bij de Prins Hendrikkade en gingen alle gasten met een tevreden gevoel naar huis. Het is natuurlijk heel fijn om weer eens met zo'n grote groep 'op stap' te zijn en er is over de hele dag heel veel bijgepraat. 

Anneke van 't Hoff

075-6286115
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?