Januari 2023

img-20230120-wa0001jpeg

Jubileum

De afdeling Westzaan (40jr.) en de afdeling Assendelft (45jr.) hebben hun jubileum groots gevierd op vrijdag 20 januari'23 in de sportkantine van voetbalvereniging SVA in Assendelft samen met de Zaanse Parelvissers. Het bestuur heeft, geholpen door de echtgenoten, 's morgens de kantine versierd en gereed gemaakt voor het middagprogramma. Er zijn gezamenlijk ca. 70 gasten geweest, hetzij met eigen vervoer, hetzij opgehaald door vrijwilligers. Na een kopje koffie met een heerlijk gebakje van banketbakker Landsaat, traden de Zaanse Parelvissers 3 kwartier op. Een gezellige groep mannen die diverse liedjes zongen waarbij de gasten mee konden zingen en er werd een polonaise gelopen . Na de pauze met een drankje (favoriet advocaat met slagroom) en hapje, traden de Zaanse Parelvissers nogmaals 3 kwartier op. De middag werd afgesloten met een drankje en een snack uit de frituur. 

Westzaan had het geluk dat de oprichtster (84 jaar) van 1982 nog in de buurt woonde en het leuk vond om te komen. Uiteraard hadden we een mooi bos bloemen voor haar gekocht.

Anneke van 't Hoff

075-6286115
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?