Van onze voorzitter

De kerstdagen en jaarwisseling staan voor de deur. Wat gaat het snel, er is alweer een jaar voorbij. Wat zal het nieuwe jaar brengen?

Het jaar 2020 was allesbehalve gemakkelijk. Het coronavirus bracht onzekerheid en verwarring teweeg. Dit had grote invloed op de dagelijkse gewoontes. Ook als afdeling werden we beperkt in onze activiteiten. En nog zijn we er niet vanaf, gelukkig is er nu uitzicht op een vaccin. Vaccinaties moeten bescherming bieden tegen dit virus.

Kerstfeest 2020 is anders dan andere jaren. Kerstbomen sieren de huizen, misschien ook wel bij u. In de christelijke traditie wordt de geboorte van Jezus gevierd. Kerst staat ook voor een sfeervolle periode waarin we normaal gesproken als familie bij elkaar zijn. Helaas kan dat nu even niet en dat valt toch wel zwaar. Laten wij vooral proberen de moed niet te verliezen en in het licht van kerst blijven hopen op betere tijden.

Ik wens u en de uwen fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Zonnebloem afdeling Wezep

Johan Jobse 

Hillanda Branderhorst

0619153579
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken