👋🏻Even voorstellen👋🏻

Dit jaar bestaat onze afdeling 40 jaar. In al die jaren hebben onze vrijwilligers mooie momenten met onze gasten beleefd. En al die vrijwilligers en gasten hebben mooie verhalen te vertellen.

Die verhalen en vrijwilligers willen wij graag met jou delen. Daarom plaatsen wij vanaf nu elke maand een nieuwsbericht waarin wij onze huidige vrijwilligers aan je voorstellen of waarin wij een leuke anekdote met je willen delen.

🌻Als eerste willen we onze voorzitter Johan Jobse aan je voorstellen.
Naam: Johan Jobse
Functie: Voorzitter plaatselijke afdeling Wezep van De Zonnebloem
Hoelang ben je vrijwilliger bij de Zonnebloem Wezep?
Sinds september 2020
Wat zijn je hobby’s?
Fietsen, wandelen, computeren en er samen met mijn vrouw op uit gaan met de caravan.
 Ook ben ik Ouderling in de Protestantse gemeente Kruiskerk Wezep-Hattemerbroek en bestuurslid Voedselbank Elburg-Oldebroek. Daar ben ik verantwoordelijk voor voedselveiligheid en coördinator uitgifte in de Gemeente Oldebroek.

🌻Johan, wat doet een voorzitter bij de Zonnebloem precies?
Als ik naar mijn taakomschrijving kijk is deze veel omvattend. Zo ben ik verantwoordelijk voor de interne communicatie, het voorzitten van leden- en bestuursvergaderingen, de samenwerking en het overleg met bestuursleden binnen de afdeling en de regio. Ook voer ik de takenverdeling binnen onze afdeling uit, zorg ik ervoor dat onze afdeling goed functioneert en help ik mee bij het ontwikkelen van het beleid. Tevens vertegenwoordig ik onze vereniging bij officiële gelegenheden en zorg ik voor de afvaardiging naar de regionale vergadering.

🌻Wat maakt jouw vrijwilligerswerk zo leuk?
Samenwerking en stimuleren van mensen waar mee gewerkt wordt. Met als inzet op een goede manier dienstbaar te zijn aan onze gasten. Samen omzien naar elkaar!

Hillanda Branderhorst

0619153579
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken