Zonnebloem Wezep 40 jaar!

In November van dit jaar bestaat onze Zonnebloem-afdeling 40 jaar. Wat zou het fijn zijn om dit samen met onze gasten te kunnen vieren. Wil jij ons steunen met een donatie?

Al sinds 1981 helpen wij mensen met een fysieke beperking bij een gezellig uitstapje of een gezellige middag. Ook brengen wij met regelmaat een bezoekje aan onze gasten. Samen praten over koetjes en kalfjes onder het genot van een kopje koffie kan al zoveel betekenen.

Afgelopen jaar was het voor de Zonnebloem een jaar vol aanpassingen. Helaas konden de geplande uitjes niet door gaan. Toch hebben wij ons uiterste best gedaan om steeds weer iets actiefs te doen voor onze gasten, zodat zij deze moeilijke tijd steeds iets hadden om naar uit te kijken.

40 Jaar Zonnebloem in Wezep en Hattemerbroek. Dat kunnen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Wij willen dit graag vieren door een feestelijke activiteit te organiseren met en vóór onze gasten.

Omdat wij afhankelijk zijn van giften en donaties vragen wij hierbij jouw steun. Iedere donatie, klein of groot, is een stukje dichterbij ons feestelijke activiteit. Alvast enorm bedankt.

Klik op de onderstaande link om naar onze steunactie te gaan: https://steunactie.nl/actie/zonnebloem-40-jarig-jubileum 

Hillanda Branderhorst

0619153579
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken