Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

JAARVERGADERING 2020

p1080261jpg

WOENSDAG 29 JANUARI IN HET NOORDERLICHT

Ongeveer 25 belangstellenden waren deze avond in het Noorderlicht aanwezig.

Zoals gewoonlijk passeerden het jaarverslag 2019, het financieel jaarverslag 2019 en de begroting voor 2020 de revue. De kascommissie dechargeerde het bestuur en er werd een nieuw lid voor de kascommissie gevonden.

Frans Nijsen trad af als voorzitter en een nieuwe voorzitter werd door het bestuur voorgedragen en benoemd door de vergadering, te weten Ineke Bergshoeff-Jonkers. Zij stelde zichzelf aan de vergadering voor en bedankte Frans Nijsen voor alles wat hij de afgelopen jaren voor de Zonnebloem Wijchen gedaan heeft.

Na de rondvraag sloot de nieuwe voorzitter de vergadering.

 

Hierna eerden Frans en Ineke samen 5 jubilarissen, die 10 jaar de afdeling Wijchen van de Zonnebloem ondersteunden bij activiteiten en vele andere zaken. Oorkondes en bloemen werden gegeven en na een welverdiend applaus genoot iedereen nog van een hapje en een drankje en werd deze avond op een informele wijze afgesloten.

Eric Graauwmans

024-6421018
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?