Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

LIONSCONCERT IN DE VEREENIGING

1jpg

OOK DIT JAAR SPEELDE HET ORKEST VAN DE KONINKLIJKE LUCHTMACHT OP 11 JANUARI IN DE VEREENIGING IN NIJMEGEN

Zaterdagmiddag rond 12 uur stapten we met ongeveer 56 gasten in de bus van Munckhof naar onze bestemming in Nijmegen. 4 personen gingen op eigen gelegenheid.

Daar aangekomen werden we naar onze plaatsen in de Vereeniging gebracht. We zaten op verschillende plekken i.v.m. diversiteit van kunnen lopen tot in de rolstoel moeten blijven zitten. Zo zat een gedeelte in de zaal en ook een aantal op het amfitheater en op het balkon.

Het was zoals gewoonlijk erg druk en er waren veel vrijwilligers om ons te helpen, zodat alles eigenlijk soepel verliep.

Om 14.00 uur precies werd er gestart met de voorstelling van de Koninklijke Luchtmachtkapel, die werd bijgestaan door 3 zangeressen. Het was hun 45ste concert en daarvan hebben ze 39 keer in Nijmegen gespeeld.

Het was een gevarieerd programma met onbekende, maar ook bekende liedjes, die dan ook door de gasten werden meegezongen. Er werden ook verschillende solo’s gespeeld door leden van het orkest.

In de pauze kregen we allemaal iets fris te drinken en daarna ging het concert weer verder tot 16.15 uur.

Ook de terugreis verliep prima. De gasten in de bus hadden naar eigen zeggen een geweldige middag gehad.

Eric Graauwmans

024-6421018
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?