Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

WIE-KENT-WIJCHEN-QUIZ

flatsmeer-1jpg

UITSLAG BEKEND. HIERONDER DE ANTWOORDEN.

De winnaars zijn mevr. Arts en dhr. Hendriks uit Balgoy en mevr. Otten uit Wijchen.

Zij waren nieuwsgierig en kwamen tot de oplossing:

 

                         EEN NIEUWSGIERIG AAGJE

 

En nu de antwoorden:

     1. Antonius Abt

     2. Leisurelands

     3. Schik op de Mert

     4. Zwembad de Meerval

     5. Kiekisum

     6. Homberg

     7. Zilveren draagspeld

     8. De Meerdreef

     9. Bergharen

     10. Keulen

     11. Museum Kasteel Wijchen

     12. Vanwege de watersnoodramp in 1926

     13. Het station van Wijchen

     14. De Fransen

     15. Meubels

     16. Houtkrullen werden er bewaard om te drogen

     17. Lerares

     18. AWC

     19. Gemeente Oss

     20. Boerderijen

Eric Graauwmans

024-6421018
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?