Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

GESLAAGDE BOOTTOCHT BIESBOS ZONNEBLOEM WIJCHEN

img3097jpg

OP 15 OKTOBER VERTROK EEN ENTHOUSIASTE GROEP VANUIT WIJCHEN VOOR EEN BOOTTOCHT OP 'DE ZILVERMEEUW'

Op 15 oktober vertrok een enthousiaste groep vanuit Wijchen per bus naar Drimmelen. Na een voorspoedige reis werd overgestapt op ‘de Zílvermeeuw’ die hen een prachtige boottocht door het Biesbosch gebied aanbood. Het landschap door varend werd de uitstekende lunch genuttigd. Het weer speelde niet echt mee, maar dat mocht de stemming niet drukken. Fijn dat zovelen aan dit uitstapje meededen. Het was een gezellige dag.

Volgende keer ook meedoen of bij andere activiteiten aansluiten? Kijk op de website Zonnebloem Wijchen of bel naar secretariaat 024 6421018. Van harte welkom.

 

Eric Graauwmans

024-6421018
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?