Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bioscoop Calypso: de Zevende hemel

Zonnebloem afdeling

Op 15 februari is een klein gezelschap van 12 mensen naar de film geweest in bioscoop Calypso.

We hebben de musical-film De Zevende Hemel gekeken. Wat een leuke film! De deelnemers genoten van dit avondje uit. Iedereen (gasten en vrijwilligers) betaalde zijn eigen kaartje. De Zonnebloem gaf een rondje in de pauze. Erg gezellig en dit gaan we zeker vaker organiseren. 

Corrin Dammers

06-51296467
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?