Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Erwtensoep en spelletjes

Zonnebloem afdeling

Op 7 februari was er een Snertfuif door de Zonnebloem georganiseerd in het E&E.

Deze snertavond met spelletjes was reuze gezellig en werd bezocht door 18 deelnemers (gasten en vrijwilligers). De erwtensoep met roggebrood en katenspek was erg lekker. Iedereen deed leuke actieve spelletjes. Sjoelen, Mens -erger-je niet, Rummikub, Master Mind, enz. De grijze cellen werden aan het werk gezet! Voor herhaling vatbaar! 

Corrin Dammers

06-51296467
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?