Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Beeld en Geluid

Zonnebloem afdeling

We brachten een bezoek aan het museum Beeld en Geluid in Hilversum

Op vrijdag 23 juni bezochten we met 26 deelnemers en 8 vrijwilligers het Museum Beeld & Geluid. We vertrokken rond 12.40 uur met de bus van Triomf Tours en chauffeur Peter naar Hilversum. Het Museum voor Beeld en Geluid is een prachtig museum, het gebouw is al een bezienswaardigheid op zich.

 

Bij aankomst werden we ontvangen met koffie en thee en een lekkere petit-fours. Na een tweede bakje koffie gingen we naar de zaal voor de voorstelling ‘65 jaar televisie-entertainment’.

De Nederlandse televisiegeschiede-nis trok aan ons voorbij.  We zagen fragmenten van Swiebertje, Ja Zuster, Nee Zuster, André van Duin, Zeg eens Aaa, De Fabriek, Wie-vd- Drie, de lopende band van Mies Bouwman, Linda de Mol, De Fabeltjeskrant, de Stratenmaker op Zee Show, enz. 

 

Na deze show werden diverse objecten uit het depot aan ons getoond: o.a. de clowns-schoenen van Pipo de Clown, kapje en de cape van Zuster Clivia, de leeuw ‘Loeki’ (asjemenou) en de Ed (of Willem) Bever uit de Fabeltjeskrant.

Tot slot dronken we nog een glaasje fris. Na een bezoek aan de museumwinkel gingen we moe maar voldaan weer huiswaarts, waar we rond 17.30 uur weer aankwamen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken