Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Vrijwilligers BBQ

verkleind-2017-9-30-barbecue-vrijwilligers-9jpg

De vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet met een BBQ

In de activiteitenkalender van 2017 stond een activiteit voor de vrijwilligers. Dit stond ook in de begroting met daarachter 'alleen als er geld voor is'. En dat was helaas niet zo.

Maar Caritas Wijk bij Duurstede bracht uitkomst. Zij doneerden een bedrag om iets voor de vrijwilligers te organiseren.

De activititeitencommissie heeft samen met het bestuur gekozen voor een BBQ die we vanwege de kosten zelf gingen verzorgen.

In het zaaltje en de binnenplaats van de Nicolaaskerk in Odijk werd ruimte gevonden voor zaterdagavond 30 september. De locatie die we op het oog hadden in Wijk bij Duurstede was helaas niet beschikbaar.

En zo gingen een aantal vrijwilligers aan de slag. Er werd een partytent geregeld, Verbree catering uit Werkhoven stelde een grote BBQ beschikbaar en de buurman van penningmeester Eef was bereid voor een biertje het vlees te garen. Een aantal dames van de activiteiten maakten de salades, stokbrood, sate's. Bij de Jumbo werd de drank ingekocht. Het feest kon beginnen.

Helaas waren er maar 14 vrijwilligers aanwezig maar dat mocht de pret niet drukken. Van 17-21 uur hebben we gezellig met elkaar gepraat, gelachen en gegeten. Ineke had na het toetje nog een leuke quiz 'Het spel van de 20ste eeuw' bedacht. Na de koffie werd er gezamenlijk opgeruimd en ging iedereen tevreden huiswaarts.

Volgend jaar weer maar dan met wat meer vrijwilligers!    

 

Corrin Dammers

06-51296467
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?