Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligers BBQ

verkleind-2017-9-30-barbecue-vrijwilligers-9jpg

De vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet met een BBQ

In de activiteitenkalender van 2017 stond een activiteit voor de vrijwilligers. Dit stond ook in de begroting met daarachter 'alleen als er geld voor is'. En dat was helaas niet zo.

Maar Caritas Wijk bij Duurstede bracht uitkomst. Zij doneerden een bedrag om iets voor de vrijwilligers te organiseren.

De activititeitencommissie heeft samen met het bestuur gekozen voor een BBQ die we vanwege de kosten zelf gingen verzorgen.

In het zaaltje en de binnenplaats van de Nicolaaskerk in Odijk werd ruimte gevonden voor zaterdagavond 30 september. De locatie die we op het oog hadden in Wijk bij Duurstede was helaas niet beschikbaar.

En zo gingen een aantal vrijwilligers aan de slag. Er werd een partytent geregeld, Verbree catering uit Werkhoven stelde een grote BBQ beschikbaar en de buurman van penningmeester Eef was bereid voor een biertje het vlees te garen. Een aantal dames van de activiteiten maakten de salades, stokbrood, sate's. Bij de Jumbo werd de drank ingekocht. Het feest kon beginnen.

Helaas waren er maar 14 vrijwilligers aanwezig maar dat mocht de pret niet drukken. Van 17-21 uur hebben we gezellig met elkaar gepraat, gelachen en gegeten. Ineke had na het toetje nog een leuke quiz 'Het spel van de 20ste eeuw' bedacht. Na de koffie werd er gezamenlijk opgeruimd en ging iedereen tevreden huiswaarts.

Volgend jaar weer maar dan met wat meer vrijwilligers!    

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken