Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst met bingo

Zonnebloem afdeling

De eerste activiteit in 2018 in het E&E.

Ruim voor aanvang om 14.00 uur melden de eerste gasten zich al in de zaal.

Monique heette alle deelnemers van harte welkom en vertelde kort over de activiteiten de we in 2017 hebben gedaan. Na een mooi gedicht werd het glas geheven op 2018.

Vervolgens nam wnd. penningmeester Eef het woord en dankte namens het bestuur alle vrijwilligers voor hun inzet. Ook de sponsoren, zonder wie het niet mogelijk is zoveel activiteiten te kunnen organiseren, werden bedankt. In 2017 waren dat: Caritas Wijk bij Duurstede, De Nieuwe Schakel, Triomf Tours en Rabobank Steuntje in de rug. 

Hierna was het tijd voor het eerste rondje bingo. In vlot tempo draaiden Lies en Eef de getallen. Rijtje horizontaal, rijtje verticaal, kruis en volle kaart leverden een prijsje op.

De muzikale omlijsting deze middag kwam van Willem Appel die op verzoek leuke meezingliedjes uit zijn 'trekzak met 80 bassen' toverde. Naarmate de middag vorderde kwam de gezelligheid en steeds meer in. De oud-hollandse liedjes werden door de meeste deelnemers goed meegezongen.

Aan het eind was er nog een kleine verloting, waarna de deelnemers met een glimlach op het gezicht huiswaarts keerden.

Tijdens het woordje van Eef bij aanvang werd gevraagd wie wel eens zouden willen gaan zweefvliegen. Na enige aarzeling gingen toch een paar handen in de lucht. Dat gaan we dus regelen. Want bij de Zonnebloem 'Kan zoveel meer dan je denkt!'

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken