Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Snertfuif met spelletjes

2018-2-14-snertavond-met-spelletjes-zonnebloem-wbd-20jpg

Op 14 februari was er een gezellige Snertfuif. Na de erwtensoep met roggebrood en katenspek deden we samen allerlei spelletjes.

Op 14 februari was er een gezellige Snertfuif. Na de erwtensoep met roggebrood en katenspek deden we samen allerlei spelletjes. Sjoelen, Rummikub en Triominos waren vooral heel populair. Het was zo gezellig dat de deelnemers vroegen of we niet meer van dit soort spelletjesavonden  kunnen organiseren.

Corrin Dammers

06-51296467
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?