Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje uit naar Glasstad Leerdam

20180620-leerdam018jpg

Het jaarlijkse dagje uit met de Zonnebloem

Reisdoel dit jaar was glasstad Leerdam.

Na een rustige heenreis kwamen we bij de Glasblazerij. Natuurlijk eerst een kopje koffie en daarna kijken hoe glasblazen een echt ambacht is. 3 Glasblazers lieten ons zien hoe je van een klomp glas van bijna 1200 graden Celsius een waar kunststuk kunt maken. De gids gaf hierbij goede uitleg.

Volgende activiteit was een vaart over de Linge. Na een korte wandeling konden we inschepen en plaatsnemen voor de uitgebreide lunch. Uiteraard met kroket! Onderweg genoten we van het landschap en de oevers van de rivier. Na een uurtje was het rechtsomkeer terug naar Leerdam.

Bij aankomst was de zon uitbundig gaan schijnen. Het merendeel van de gasten koos er voor om naar het Nationaal Glasmuseum te gaan lopen. De rolstoel duwers werden hierbij op de proef gesteld omdat we daarvoor de Lingedijk op moesten. In het museum was het wat behelpen. Er was maar 1 langzaam liftje en 4 verdiepingen. Velen kozen er daarom voor om na op de begane grond te hebben rondgekeken direct naar het terras te gaan.

En toen was het alweer tijd om huiswaarts te keren. Rond vijf uur waren we terug bij het E&E en nam iedereen afscheid van elkaar.

Een mooie dag voor alle deelnemers en vrijwilligers. Wat rest zijn de beelden. Klik HIER voor het fotoalbum.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken