Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zweefvliegen op Terlet

20180615-zbw-terlet036jpg

Er kan zoveel meer dan je denkt!

Met dit motto togen 2 deelnemers en 2 vrijwilligers met Eef naar het nationaal zweefvliegcentrum Terlet bij Arnhem.

Het weer zat deze midag mee. Niet te heet of te koud, veel zon en het meest belangrijk er was thermiek (opstijgende warme lucht). En dat is nodig om te kunnen zweefvliegen.

Een voor een wurmden de deelnemers zich in de cockpit van het vliegtuigje. Voor mevrouw Deintze nog een hele klus om vanuit de rolstoel in het vliegtuig te komen, maar het lukte! Vervolgens stapje dan ook de instructeur/piloot in en kon het glazen koepeltje worden gesloten. De lier werd aangehaakt en dan was het op zijn Spijks 'de lucht in'. Een maal moest de start worden uitgesteld omdat er een aantal reeen in de lierzone liepen.
Gemiddeld werd er ongeveer een kwartier gevlogen. Na een rustige landing waren de deelnemers een ervaring rijker. En ze waren enthousiast en voldaan dit dan toch maar gedaan te hebben.
Als aandenken en bewijs ontvingen de deelnemers een certificaat.

Na afscheid te hebben genomen van de mannen van Gliding Adventures Europe werd in het restaurant de Thermiekbel nog een drankje genuttigd en gingen we terug naar Wijk bij Duurstede.

Iedereen was het er over eens dat dit toch best een heel mooie en bijzondere activiteit was. Wat rest zijn de verhalen en de foto's.

Klik HIER voor het fotoalbum.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken