Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Scheepvaartmuseum

20190703-scheepvaartmuseum055jpg

We brachten een bezoek aan het Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Met de rolstoelbus van Noot vertrokken 15 deelnemers en 8 vrijwilligers naar Amsterdam.

Het Scheepvaartmuseum heeft een heel grote collectie op het gebied van de Schepen, Havens, Kaarten, Snuisterijen. In de ruimste zin van het woord.

Grootste collectie-item is een replica op ware grootte van een VOC schip. Deze ligt buiten afgemeerd in het IJ en kan van buiten en van binnen worden bekeken.

Binnen zijn er diverse zalen en ruimtes met diverse deelcollecties.

Voor de lunch bezochten we een deel van het museum. De lunch was best luxe. Helaas geen kroket zoals dat bij de Zonnebloem eigenlijk wel gebruikelijk is. Na de lunch hadden we nog 2 uur tijd voor de rest van het museum. 

Om 15.30 uur stapten we (beetje moe maar) voldaan in de bus voor de terugreis. Deze was, ook een beetje des zonnebloems, niet zonder file. 

Al met al een leuke, gezellige en ook leerzame dag met de Zonnebloem Wijk bij Duurstede.

Wij danken Stichting De Nieuwe Schakel voor hun bijdrage in de buskosten.

Klik HIER voor het fotoalbum van deze dag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken