Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dierenpark Amersfoort

20190917-zbw-amersfoort002jpg

Het Dagje Uit 2019 voerde ons naar Dierenpark Amersfoort.

Rond de klok van 9.30 uur zat iedereen in de bus en kon chauffeur Erik van Noot de motoren starten. Vlotjes reden we 'binnendoor' naar Amersfoort waar we rond 10.00 uur aankwamen. Eef had voor toegangskaartjes met korting gezord waarmee de toegangsdeur voor ons werd geopend.

Eerst op weg naar het Buitenbos-restaurant bijna achterin het park. Daar stond de koffie/thee met grote stukken appeltaart voor ons klaar. De slagroom mocht niet ontbreken, die lieten we aanrukken.

Daarna verspreiden we ons door het park. Het was heel mooi weer dus een genot om in het park rond te lopen en te kijken naar alle dieren.

Om 13.00 uur was de groep terug in het restaurant voor de lunch. Uiteraard met een broodje kroket. Want zonder deze lekkernij is een Zonnebloemlunch niet geslaagd.

Na de lunch was er tijd om het park verder te verkennen. Grootste ontdekking was misschien de 'Brandslang'. Levensgevaarlijk en daarom opgeborgen in een kast. Meerdere exemplaren zelfs verspreid door het park.

De tijd van gaan kwam onvermijdelijk. Om 16.00 uur moest Erik een paar keer steken met de bus maar uiteindelijk reden we toch richting huis.

Een geslaagde dag. Veel gezien en genoten van het mooie weer en de dieren in het park.

Wat rest zijn de foto's in het fotoalbum.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Caritas werkgroep Wijk bij Duurstede die het grootste deel van de buskosten voor haar rekening nam. Hartelijk dank namens alle deelnemers en vrijwilligers.

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken