Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligers uitje 2021: eindelijk!!

whatsapp-image-2021-11-25-at-13930-pmjpeg

Na bijna twee jaar kon er eindelijk weer een vrijwilligers-uitje worden georganiseerd. Het nuttige(n) werd gecombineerd met het aangename: pannenkoeken eten en de begroting 2022 bespreken.

Meer dan de helft (17) van de Wijkse Zonnebloemvrijwilligers (31) schoven in 't Veerhuis in Beusichem aan. Onder hen vele nieuwe gezichten voor wie het eigenlijk pas de eerste keer was dat ze hun mede vrijwilligers ontmoetten. Alleen al daarom was de bijeenkomst nuttig en informatief. 

Voorzitter Ineke Geluk en penningmeester Eef Goes loodsten het jaarplan en de begroting 2022 geroutineerd door de vergadering. Op de vrijdagavond daarna zou duidelijk worden dat een jaarplan in deze tijd wel 'op heel dun ijs schaatst'. We zullen zien wat Corona ons allemaal toestaat de komende tijd. Onze plannen liggen klaar.

Na het nuttige kwam het aangename. Met een heel mooi pannenkoeken buffet en een lekker slokje, gezellige gesprekken en nieuwe kennismakingen was deze bijeenkomst zeer geslaagd.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken