Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

voorjaarsbijeenkomst Wijkse Zonnebloem: vetrouwd en gezellig!

img3808jpg

Eindelijk gingen de deuren van het E&E open voor de Zonnebloem voorjaarsbijeenkomst 2022. Als alternatief voor de nieuwjaarsbijeenkomst die vanwege Corona niet door ging.

Zo'n veertig Wijkse Zonnebloemgasten-en vrijwilligers verzamelden zich op een prachtige zonnige zaterdagmiddag in het E&E. Na bijna twee jaar 'onthouding' mogen er sinds kort weer groepsbijeekomsten worden gehouden. De Wijkse Zonnebloem Activiteitencommissie was er als de kippen bij om na de afgelaste nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar en vorig jaar een voorjaarsbijeenkomst 2022 te plannen.

Als vanouds zat de stemming er vanaf het begin al direct in. Dat kwam zeker door het gezellige accordeonspel van Dick van Soest. De smakelijke hapjes, de drankjes - vooral de advocaatjes met slagroom- en de geweldige bingo deden de rest. Tientallen prijzen vonden hun weg naar de winnaars. Het kan zomaar zijn dat niemand van de gasten met lege handen naar huis is gegaan.

 

foto 1: Dick van Soest trekt alle registers open

foto 2: Tussen de Bingo rondjes door wel goed drinken hoor!

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken