Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een geweldig Zonnebloem uitje vol groei en bloei.

photo-2022-09-21-17-13-21jpg

Een gezelschap van 16 Wijkse Zonnebloemers bezocht op 21 september de Floriade. Dat hadden er best wat meer mogen zijn maar het was evengoed een zeer geslaagd uitje. Jammer voor de thuisblijvers.

Een prachtige zonnige dag begeleidde de Zonnebloemgasten- en vrijwilligers op hun bezoek aan de Floriade in Almere. Al vroeg vetrok het gezelschap met Kassing Tours naar de Flevopolder. De tocht was net lang genoeg om voorafgaand aan het parkbezoek eerst even bij te tanken in Flora's Kitchen met koffie/thee en een heerlijke punt appelgebak. De ontbrekende slagroom'....hè, geen slagroom?.....' werd snel aangevoerd door de restaurant manager. Klasse!

In hapklare groepjes verspreidde de Wijkse Zonnebloemdelegatie zich over het park. Een retour tripje in de kabelbaan was letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. Rolstoel vriendelijk, plek voor tien en een fantastische blik op het park. Ook de maquette (van Lego) en foto's van de toekomstige bestemming van de Floriade kregen veel bekijks.

De groepjes ontmoetten elkaar weer bij de heerlijke lunch aan een vooraf gereserveerde tafel. En dat kwam goed uit want in het restaurant was het heel druk. Op het park viel die drukte mee en dat komt waarschijnlijk omdat de Floriade bijna is afgelopen. Nog tot 9 oktober is dit een absolute aanrader. Ik zeg doen!!

 ....en, natuurlijk grote dank aan De Nieuwe Schakel voor het sponsoren van de bus!!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken