Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarvergadering

Zonnebloem afdelingsnieuws

Jaarlijkse Vrijwilligersvergadering

Helaas moesten veel vrijwilligers verstek laten gaan. Het weer en de griep waren hier debet aan.

Hennie opende voor het laatst de jaarvergadering. De agenda werd in vlot tempo afgewerkt. Monique en Ineke vertelden over de activiteiten en bezoekwerk in 2016 en Rina presenteerde de financien. Laatste werden door de kascommissie gecontroleerd en accoord bevonden.

Hierna vertelde Hennie over de samenstelling van het bestuur. Afgelopen jaar zijn diverse acties ondernomen om nieuwe bestuursleden te vinden. Tot heden zonder resultaat. Door de regio is Eef Goes (penningmeester Odijk) gevraagd het penningmeesterschap waar te nemen. Hiermee is de post van Rina voorlopig ingevuld. Hennie stopt er na deze vergadering echt mee en dus zijn de functie van voorzitter en secretaris vacant. Als dit zo blijft dan staat het voortbestaan van de afdeling op het spel.
Hennie vraagt de aanwezigen nog eens of men bereid is een van de deeltaken op zich te nemen. Deze vraag geldt ook voor de niet aanwezige vrijwilligers.
Monique is voorlopig aanspreekpunt van de afdeling, Eef neemt de deelnemers-/vrijwilligersadministratie op zich.

Hierna is het tijd voor afscheid. Hennie en Rina worden toegesproken en ontvangen als dank een bon en bos. Zie de foto.

Na de pauze stelt Eef Goes zich voor. Hij vertelt over de afdeling Odijk en neemt de aanwezigen mee in de uitdagingen van de afdeling Wijk bij Duurstede:
- bestuursvacatures
- communicatie
- zichtbaarheid
- bronnen van inkomsten
en als slot een kleine demo van de website van Odijk.

 

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken