Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Start loterij Zonnebloem

Zonnebloem afdelingsnieuws

Met de verkoop van het eerste lot aan burgemeester Tjapko Poppens start in Wijk bij Duurstede de Zonnebloemloterij 2017

De loten gaan verkocht worden op de diverse markten die er komende maanden in Wijk bij Duurstede:

- za 6 mei – Geraniummarkt
- za 13 mei – Moederdagmarkt de Heul (Winkelcentrum)
- za 13 mei – Markt van de Toekomst (Marktplein)
- za 17 juni – Rommelmarkt Grote Kerk WbD (Martkplein)
- zo 2 juli – Wijn bij Duurstede (Marktplein)
- za 2 september – Kleurrijk Uit in Wijk (Binnenstad)

Wil je helpen tijdens deze markten? Meld je dan bij Ineke: activiteiten@zonnebloemwbd.nl of 06-45099696. Al doe je het maar een uurtje op een drukke markt in onze mooie nieuwe Zonnebloemhesjes zodat je herkenbaar bent.

 

Monique Denters

06-30040148
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?