Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Zonnebloem Wijk bij Duurstede presenteert zich

Zonnebloem afdelingsnieuws

Vrijwilligers van de Zonnebloem Wijk bij Duurstede zijn in het vervolg herkenbaar aan mooie hesjes met logo

Bij de verkoop van het eerste Zonnebloemlot aan de burgemeester werden de hesjes voor het eerst getoond.

De hesjes zijn gemaakt bij Dit-is-Het. Diana en Wouter van Dit-is-Het waren maar wat trots dat zij aanwezig mochten zijn bij deze presentatie in het bijzijn van de burgemeester. Na afloop mochten zij met hem mee naar zijn werkkamer om hem met ambtsketen te zien en op de foto te gaan.

Corrin Dammers

06-51296467
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?