Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilliger Henk Huisman Koninklijk onderscheiden

29 april - Vandaag verraste de Wijkse burgemeester Iris Meerts onze Zonnebloem vrijwilliger Henk Huisman met een Koninklijke onderscheiding: lid in de Orde van Oranje Nassau.

Met een smoes was Henk naar het adres van een bestuurslid van een andere vrijwilligersorganisatie gelokt. Er zou een vergadering zijn. En die was er, maar wel één die Henk niet had zien aankomen.

Henk Huisman zet zich gedurende ruim 50 jaren ononderbroken, intensief en onbezoldigd in voor de Wijkse samenleving. Dit doet hij vanuit een zeer grote maatschappelijke betrokkenheid en belangstelling en zorg voor de kwetsbare medemens. Hij is dit jaar 50 jaar EHBO ‘er, iemand op wie nooit tevergeefs een beroep wordt gedaan. Begin 2021 ontving hij hierom een onderscheiding van de Nationale Bond EHBO. Het zwaartepunt van de voordracht voor deze hoge Koninklijke onderscheiding is gelegen in zijn inzet voor EHBO afdeling Wijk bij Duurstede en later afdeling Cothen, als vrijwilliger op straat tijdens lokale activiteiten en als bestuurslid. Hij was altijd van de partij als er iets georganiseerd werd, zoals kindervakanties KIVAK, de Schapenmarkt, de Kerstmarkt, sportwedstrijden, Kleurrijk uit in Wijk, de 3Kernenavond4Daagse, JazzbijDuurstede en Koningsdag/Singelloop. Ook was Henk Huisman ruim 10 jaar actief als verdeler en coördinator bij vele Goede Doelen collectes, zoals het Rode Kruis, de Zonnebloem, het Reumafonds, de Hartstichting, MS en Gehandicaptensport. Hij is een trouwe vrijwilliger en bestuurder, die bij vele activiteiten acte de préseance geeft. Altijd bereid om zich in te zetten voor de goede zaak. Hij wordt gekenmerkt als een sociale man, met een groot hart voor de medemens, als iemand die altijd meedenkt en meedoet.

Namens de Zonnebloem Wijk bij Duurstede brachten Monique Denters en Ap Folgerts de gelukwensen aan Henk over, vergezeld van een fraaie ruiker.

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken