Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem puzzelrondje door Wijkse binnenstad

De Wijkse Zonnebloem begon weer voorzichtig met buitenactiviteiten. Enkele gasten en vrijwilligers liepen een VVV-puzzelroute door de binnenstad en staken daarbij ook nog heel wat op.

Ook al woon je al vele jaren in Wijk- zoals veel Zonnebloemgasten - dan nog steek je van zo'n puzzeltocht heel wat op. In groepjes van maximaal 4 gasten en twee vrijwilligers werden tal van VVV-vragen beantwoord. Daarvoor moest er in de binnenstad naar gevels worden gekeken, op de markt naar de pomp gelopen, het kasteel worden bezocht, jaartallen worden ontdekt, parate kennis worden aangesproken en moest je een beetje geluk hebben bij het gokken naar het goeie antwoord.

De tocht viel bij de Zonnebloem-gasten erg in de smaak. Net als na ruim een uur wandelen de verfrissing met een gebakje op het terras van de Engel of Dorestad.

Op de foto vlnr. mevr. Wageman, mevr. Van Eck, mevr. Redegeld en gelegenheids vrijwilliger Bouwien Folgerts op zoek naar de ooievaar op een schoorsteen in de Volderstraat: GEVONDEN!

 

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken