Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op de valreep naar IJs &koek in Langbroek

Het mocht weer en dus gingen we. Zo’n 18 Wijkse Zonnebloemers, gasten en vrijwilligers, gingen zaterdag j.l. naar IJs & koek in Langbroek. En dat was geen dag te vroeg.

Op 1 september sluit jammer genoeg dit markante IJs- en snoepwinkeltje. De Wijkse Zonnebloem nam daarom graag de gelegenheid om nog even een ijsje te halen. En loop je de huiskamer naast de ijssalon binnen dan stap je zo bij je grootouders de woonkamer in. Een feest van herkenning voor vooral de wat oudere gasten. Al waren er al veel spullen van de inrichting van eigenaar verwisseld, je kreeg nog altijd dat vertrouwde warme gevoel van vroeger.

 De Zonnebloemers lieten zich de reuze ijsjes goed smaken en enkelen namen de kans om nog wat hedendaagse ‘ullevellen, haagse hopjes of kandij’ te kopen.

 De middag werd afgesloten met koffie die werd vergezeld van een gebakje in het Wapen van Sandenburg. Een heerlijke uitspanning tussen Doorn en Leersum. Door de akelige Corontijd hadden veel deelnemers en vrijwilligers elkaar lange tijd niet gezien. En dat hadden ze echt gemist, was een veel gehoorde opmerking.

 Al met al smaakte het ijsje heerlijk, de koffie met gebak uitstekend maar het uitstapje smaakte vooral naar meer.

 

Op de foto het hele gezelschap tijdens de gezellige nazit in het Wapen van Sandenburg

Ap Folgerts

0653355954
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken