Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstconcert in het concertgebouw

Rond 12.15 vertrokken we met ongeveer 35 gasten vanuit de Evean Westerwatering. We deelden de bus met de afdeling Peldersveld, eenmaal daar aankomen stuitte we op wat logistieke problemen maar na enig oponthoud konden we dan toch vertrekken richting Amsterdam. Het was vrij druk op de weg maar onze vakkundige chaufeur Boy heeft ons hier goed doorheen geleid en werden we netjes op tijd voor de deur van het concertgebouw afgezet. We verder opgevangen door vrijwilligers van de bankgiro loterij. Eenmaal binnen bleek het toch wel lastig te zijn om iedereen bij elkaar te houden. Door aankomst van meerdere bussen tegelijk was het toch was druk in de hal waardoor de groep al vrij snel werd opgesplitst. Voor het concert was er de gelegenheid om een kopje koffie en wat lekkers te nuttigen. Hierna gingen we een plekje zoeken in de zaal. Een aantal van ons zaten op het balkon, de rest in de zaal, hier een daar een beetje verspreid. Gelukkig zat er niemand alleen en hadden we allemaal een prima plek. Na een welkomstwoordje van de voorzitter zette het Philharmonisch Orkest zijn eerste liederen in onder leiding van de vrolijke poolse dirigent. Zij namen ons mee langs de spannende tonen van de notenkraker, het dramatische Bach, maar ook Stille Nacht mocht niet ontbreken. Tussendoor werden we getrakteerd op een prachtige solo van de 19 jarige trompetiste Lucienne Renaudin-Vary. Wat een talent! We genoten zichtbaar van het mooie samenspel. Na het concert werden de bussen een voor een opgeroepen en konden we ons rustig richting de uitgang bewegen waar we inmiddels elkaar allemaal weer hadden teruggevonden. Hier stond chauffeur Boy weer voor ons klaar. Logistiek bleek het handiger om eerst naar Peldersveld te gaan om de gasten daar af te zetten. Hierna gingen we weer door naar de Westerwatering. Ook op de terugreis in de bus was het erg gezellig en werd er druk nagepraat over het prachtige concert.

Namens alle vrijwilligers wil ik onze gasten bedanken voor hun enthousiaste deelname en gezelligheid, we hebben ervan genoten!

Danielle Douwes

06-83207467
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken